euskal diaspora eta kultura
2008/09/11
PUBLIZITATEA
José C. Paz, Argentina. Javier Zuvillaga eta Toki Eder Euskal Etxeari esker, jarraian elkartearen I. Pintxo Lehiaketa irabazi zuen mokautxoaren errezeta eskaintzen dugu:
'GOXOA':
Osagaiak:
- Ogia (txigortua)
- Ahatearen foie grasa
- Arbendol melatuak
- Mahaspasak koñakarekin
- Serrano urdaizpikoa (xerra bat)
- Ahuntz-gazta (xerra bat)
- Gazta urdina (xerra bat)
- Arrautza gogortua
- Piper berdea eta gorria
Eztizko ozpin-olioa
4 koilarakada ezti
4 koilarakada ozpin
8 koilarakada
oliba-olio
Elaborazioa
PUBLIZITATEA
PUBLIZITATEA
PUBLIZITATEA
PUBLIZITATEA
PUBLIZITATEA
© 2014 - 2019 Basque Heritage Elkartea
Bera Bera 73
20009 Donostia / San Sebastián
Tel: (+34) 943 316170
Email: info@euskalkultura.eus