Garaiz zaude Patagoniako sagarrez Argentinan euskal errezetaz egindako Txapela sagardoaren erosketetan %10eko deskontua lortzeko.
Milena Aramburu eta Xabier Aguirre dira Txapela proiektuaren sortzaileak: Argentinako Patagonian egindako euskal sagardoa. Txapela Argentinan sortu zen Astigarragako Petritegi sagardotegi ospetsua lankide. Río Coloradoko (Rio Negro probintzia) CRC Cooperative lantegian ekoiztu eta botilaratzen da. Duela urtebete beste sagardo mota bat ere kaleratzen hasi ziren, Juliá & Echarren Sagardoa, fruituarekin gozotua eta apur bat karbonatatua, argentinarragoa nolabait esatearren; eta geroago 'Berriz' ere plazaratu dute, «euskal sustraien esentzia harrapatzen» duen gina.
Gehiago jakin dezakezu www.tiendadesidras.com webgunea kontsultatuz, edo euren sareetan. IGn: txapelasidra, eta FBn: txapelasidravascanatural. Paketeak ere eskaintzen dituzte, bi sagardo eta Berriz bat, konparazio, prezio berezian. Eta %10eko deskontua, EuskalKultura.eus-eko irakurle bazara. Horretarako, idatzi Info@txapela.com.ar helbidera eta produktuak internet bidez erosteko %10eko deskontua jasotzeko kupoia jasoko duzu. On egin!